Krađa PP opreme

Dok pišem ovaj tekst, u toku je velika akcija krađe protivpožarnih creva na parcelama 3 i 4 u naselju Belville.

Naime, već danima svakodnevno dobijamo izveštaje od službe obezbeđenja kako u ovoj ili onoj zgradi nestane  2 ili 5 kompleta creva i mlaznica. Za svega sedam dana nestalo je preko 35 kompleta na obe parcele. Naša služba obezbeđenja još uvek desetkovana, ne može da se izbori sa ovim problemom.

Stoga upućujem poziv svima koji poznaju stanare u zgradama Ljubičica B i Đurđevak A da ih ohrabre da što pre donesu odluke da prihvate Sporazum na parceli i zaključe ugovor sa G4S o poslovima obezbeđenja i na taj način omoguće da svi, između ostalog, imamo system obezbeđenja na mnogo višem nivou,

Drugo, molim sve stanare da u zgrade ne puštaju ljude koje ne poznaju a koji nemaju ključ ili im neko od stanara namerno ne otvori vrata. Ovo se naročito odnosi na vreme u ranim jutarnjim satima kada se dripci koji kradu  nalaze među zgradama.

Naravno, molim vas da sve sumnjive osobe sa rancima na leđima i u velikoj žurbi koji pokušavaju da uđu ili izađu u zgradu bez ključeva prijave neodložno patroli na broj 062 761 249 ili policiji na 192.

Lopov je uhvaćen>

2 COMMENTS

  1. UPRAVNIK/SUNCOKRET_B (AUTHOR)

    Kod nas ne, ali u dve zgrade jesu. Jedan snimak je nacinjen starim sistemom video nadzora koji smo zatekli u zgradama taj snimak je prakticno neupotrebljiv. Drugi bi trebao da je bolji jer je nacinjen sa novim sistemom u zgradi pored.

KOMENTARI