Krovni ugovor je i klinički mrtav

Nakon 8 meseci zavlaćenja, simuliranja, pretnji, podsmeha, bacanja peska u oči, izmišljanja, umišljanja, mišljenja i propusta,  Krovni ugovor je doživeo svoj fijasko upravo tamo gde smo očekivali da će da pukne od prvog dana.

Prosto su ugovorili nemoguće.

Stanari su videli kako im se zgrade čiste, kako obezbeđenje nije na mestu,  kako nemaju ni jedno PP crevo u hidrantima, kako su zgrade propale, dok uplatnice stižu svakog meseca u minut tačno, a u kasi stambene zajednice sve manje i manje para.

Zatim je stigla Država u obliku inspektora Ministarstva untrašnjih poslova- sektora za vandredne sitacije, zatim predstavnika policjske uprave grada Beograda  zaduženih za nadzor nad privatnim obezbeđenjem kao i drugih delova pomenutog ministarstva.

Procesi koji su tada otvoreni su i dalje u toku.

Šta se to desilo?

Jučer tokom dana sve stambene zajednice na parcelama 2, 3 i 4 ,ukupno njih 6 od 14, su dobile dopis u kom  im First Facility predlaže sporazumni raskid ugovora. Otkazni rok je ograničen na kraj meseca maja 2017.

Vi koji čitate ovo a živite na parcelama 5 i 6 za vas je First Facility pripremio poseban paket i o tome će biti više reči uskoro. Želimo vam mnogo sreće sa njima.

Nadamo se da će stambene zajednice zahvaćene ovim otkazom konaćno odlučiti da zajedno sa svojim komšijama sa kojima dele garažu, zelenilo, igrališta (ili ono što je od njih ostalo) i  sudbinu u  decenijama koje dolaze, konačno napraviti dogovor za bolji život svih nas.

Drage komšije, sada je sve do vas.

Trenutno stanje u naselju vezano za sisteme održavanja uvek možete da vidite ovde 

ili na naslovnoj strani u meniju desno – Sjedinjene parcele Belvilla

 

Nenad Mirić
upravnik/suncokret_b

 

KOMENTARI